Man gewond na schietpartij in woning Burgemeester Molenaarstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning in de Burgemeester Molenaarstraat is tijdens nieuwjaarsnacht omstreeks 02:30 een man gewond geraakt na een schietpartij. Naast een ambulance kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen, hierna is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere personen die tijdens het schietincident aanwezig waren zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Wat de exacte aanleiding tot de schietpartij is geweest is niet bekend, wel zijn er twee verdachten aangehouden door de politie. In de woning waar de schietpartij heeft plaatsgevonden is een onderzoek ingesteld.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

Fotograaf : Joëy Heijstek Fotograaf : Joëy HeijstekFotograaf : Joëy Heijstek

- Advertisement -

Gerelateerd