Man gewond na schietpartij in woning Burgemeester Molenaarstraat Rotterdam

woensdag 1 januari 2014 03:00
Fotograaf : Joëy Heijstek

Rotterdam – In een woning in de Burgemeester Molenaarstraat is tijdens nieuwjaarsnacht omstreeks 02:30 een man gewond geraakt na een schietpartij. Naast een ambulance kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen, hierna is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere personen die tijdens het schietincident aanwezig waren zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Wat de exacte aanleiding tot de schietpartij is geweest is niet bekend, wel zijn er twee verdachten aangehouden door de politie. In de woning waar de schietpartij heeft plaatsgevonden is een onderzoek ingesteld.

Foto’s : Joëy Heijstek

Fotograaf : Joëy Heijstek Fotograaf : Joëy HeijstekFotograaf : Joëy Heijstek

 

0 reacties

Man gewond na schietpartij in woning Burgemeester Molenaarstraat Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Joëy Heijstek 

Rotterdam – In een woning in de Burgemeester Molenaarstraat is tijdens nieuwjaarsnacht omstreeks 02:30 een man gewond geraakt na een schietpartij. Naast een ambulance kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen, hierna is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere personen die tijdens het schietincident aanwezig waren zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Wat de exacte aanleiding tot de schietpartij is geweest is niet bekend, wel zijn er twee verdachten aangehouden door de politie. In de woning waar de schietpartij heeft plaatsgevonden is een onderzoek ingesteld.

Foto’s : Joëy Heijstek

Fotograaf : Joëy Heijstek Fotograaf : Joëy HeijstekFotograaf : Joëy Heijstek

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!