Meerdere auto’s afgebrand door brandstichting nieuwjaarsnacht Zambezilaan Delft

woensdag 1 januari 2014 22:11

Delft – In de nacht van 1 januari zijn er aan de Zambezilaan twee auto’s volledig afgebrand door brandstichting. De brandweer had zowel op oudjaarsavond als nieuwjaarsnacht haar handen vol aan autobranden in Delft.

De twee auto’s die in de brand stonden konden niet meer gered worden. Echter kon een naast geparkeerde auto wel gered worden, deze heeft wel flink wat schade opgelopen. De politie is opzoek naar de dader(s)

Foto’s | Anouk Krempel |

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meerdere auto’s afgebrand door brandstichting nieuwjaarsnacht Zambezilaan Delft
Schrijver:

 

 

Delft – In de nacht van 1 januari zijn er aan de Zambezilaan twee auto’s volledig afgebrand door brandstichting. De brandweer had zowel op oudjaarsavond als nieuwjaarsnacht haar handen vol aan autobranden in Delft.

De twee auto’s die in de brand stonden konden niet meer gered worden. Echter kon een naast geparkeerde auto wel gered worden, deze heeft wel flink wat schade opgelopen. De politie is opzoek naar de dader(s)

Foto’s | Anouk Krempel |

 

Duitser (33) trekt mes in Moordrecht

Duitser (33) trekt mes in Moordrecht

Moordrecht - Een 33-jarige Duitser is zaterdagavond 4 juli door agenten aangehouden nadat hij een mes had getrokken. De politie kreeg een melding binnen dat de man op de Middelweg met het mes had gedreigd naar een omstander die de Duitser op iets aansprak. Het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!