Zwaargewonde na opblazen container Binnensingel Vlaardingen

woensdag 1 januari 2014 01:15

Vlaardingen – Een man is op de Binnensingel zwaargewond geraakt na het opblazen van een container met zwaar vuurwerk, dit met grote gevolgen. Het Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om de man te behandelen aan zijn opgelopen verwondingen, hierna is hij met letsel aan zijn hand en been met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
De man zou zelf verantwoordelijk zijn geweest voor de ontploffing, de politie zal hem dan ook gaan vervolgen op het moment dat de man uit het ziekenhuis is.

 

0 reacties

Zwaargewonde na opblazen container Binnensingel Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een man is op de Binnensingel zwaargewond geraakt na het opblazen van een container met zwaar vuurwerk, dit met grote gevolgen. Het Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om de man te behandelen aan zijn opgelopen verwondingen, hierna is hij met letsel aan zijn hand en been met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
De man zou zelf verantwoordelijk zijn geweest voor de ontploffing, de politie zal hem dan ook gaan vervolgen op het moment dat de man uit het ziekenhuis is.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!