Arrestatieteam houdt verdachte aan Menno ter Braakstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Donderdagochtend heeft het Arrestatieteam van de politie Rotterdam-Rijnmond een man aangehouden na het gebruik van een zogenaamd ‘beanbag’ wapen. De verdachte is een 21-jarige man uit Rotterdam.

De man liep op de Menno ter Braakstraat toen hij door het Arrestatieteam werd aangehouden na een korte achtervolging ter voet. Leden van het Arrestatieteam hebben zelf de man neer moeten schieten met een beanbag wapen die het Arrestatieteam zelf gebruikt om verdachte te stoppen zonder hem onnodige verwondingen toe te brengen.

- Advertisement -

De man is verdachte in een lopende zaak en zit op het politiebureau voor verhoor.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd