Drietal aangehouden na aantreffen vuurwapen in auto Hendrik-Ido-Ambacht

Date:

Share post:

Hendrik-Ido-Ambacht – Drie mannen in de leeftijd van 24, 27 en 28 jaar oud zijn donderdagochtend aangehouden nadat er in de auto waarin zij zaten een vuurwapen lag. Op de Vaanweg kreeg de politie de auto in het oog, omdat het om een dure bolide ging besloten zij de auto te controleren.

Agenten volgden de auto die op de A16 richting Breda reden, ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht werd de auto staande gehouden bij een tankstation. In het voertuig bleek een vuurwapen te liggen, door middel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) werd het drietal aangehouden.

- Advertisement -

De politie heeft het vuurwapen in beslag genomen en de drie mannen overgebracht naar het politiebureau. De auto waarin de mannen reden bleek te zijn gehuurd bij een verhuurbedrijf.

Foto’s : @Nieuwsopbeeld

Fotograaf : John Heijstek Fotograaf : John Heijstek Fotograaf : John Heijstek

- Advertisement -

Gerelateerd