Felle brand in Turkse supermarkt Vetteoordsekade Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er in een Turkse supermarkt aan de Vetteoordskade in Vlaardingen een flinke uitslaande brand gewoed. De brandweer werd rond de klok van 2.00u gealarmeerd en schaalde niet veel later op naar het sein ‘Middel Brand’. De bovengelegen woningen werden ontruimd, ook twee katten werden meegenomen naar buiten.

Na ruim een uur blussen en ventileren kon de brandweer weer inpakken. De schade aan de supermarkt is groot. De eigenaar en medewerkers stonden vol emotie te kijken naar de verwoeste winkel. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. Een speciaal team van de brandweer zal dit gaan onderzoeken.

- Advertisement -

Foto’s : Portaalnieuws.nl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd