Vrouw gewond na aanrijding Huniadijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de kruising van de Huniadijk met de Erfdijk in Rotterdam is donderdagmiddag 2 januari een vrouw gewond geraakt na een aanrijding. De vrouw kwam in  een auto van rechts van de Erfdijk en werd vermoedelijk over het hoofd gezien door de bestuurder van een andere auto die op de Huniadijk reed.

- Advertisement -

Naast de brandweer en de ambulance kwam ook het mobiel medisch team door middel van een traumahelikopter ter plaatse. De inzet van het traumateam was echter niet noodzakelijk en zij verlieten al na enkele minuten de plaats van het ongeval.

De hulpdiensten hadden enige moeite om de vrouw uit haar auto te bevrijden. Allereerst heeft men geprobeerd de vrouw via de passagierskant uit de auto te halen, maar doen dat niet lukte besloot men toch de bestuurderskant van de auto open te knippen, wat ook niet zonder slag of stoot mogelijk was.

Naar de exacte toedracht van het ongeval zal onderzoek worden gedaan door de politie.

Foto’s | Robin Veerman |

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd