Grote brand verwoest stal Knibbelweg Zevenhuizen (video)

Date:

Share post:

Zevenhuizen – In een stal aan de Knibbelweg is in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00:50 een grote brand uitgebroken. De brandweer ging met spoed ter plaatse nadat er een melding werd gemaakt van de brand, vrijwel direct werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

Omdat de brand eenmaal ter plaatse uitslaand bleek te zijn schaalde de brandweer op naar het sein “grote brand”, echter kon niet worden voorkomen dat de stal verloren zou gaan bij de brand. Door de brand is de stal gedeeltelijk ingestort, in de wijde omtrek is de rookontwikkeling zichtbaar.

- Advertisement -

Volgens omstanders zouden er in de stal dieren hebben gestaan, of dit nu het geval is geweest is onbekend. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan in de stal is niet bekend, het blussen zal nog enige tijd in beslag gaan nemen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs                      Video Wendy van Viegen

 

 

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd