Grote brand verwoest stal Knibbelweg Zevenhuizen (video)
via

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Zevenhuizen – In een stal aan de Knibbelweg is in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00:50 een grote brand uitgebroken. De brandweer ging met spoed ter plaatse nadat er een melding werd gemaakt van de brand, vrijwel direct werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

Omdat de brand eenmaal ter plaatse uitslaand bleek te zijn schaalde de brandweer op naar het sein “grote brand”, echter kon niet worden voorkomen dat de stal verloren zou gaan bij de brand. Door de brand is de stal gedeeltelijk ingestort, in de wijde omtrek is de rookontwikkeling zichtbaar.

Volgens omstanders zouden er in de stal dieren hebben gestaan, of dit nu het geval is geweest is onbekend. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan in de stal is niet bekend, het blussen zal nog enige tijd in beslag gaan nemen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs                      Video Wendy van Viegen

 

 

 

 

 

Grote brand verwoest stal Knibbelweg Zevenhuizen (video)
via

 

 

Zevenhuizen – In een stal aan de Knibbelweg is in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00:50 een grote brand uitgebroken. De brandweer ging met spoed ter plaatse nadat er een melding werd gemaakt van de brand, vrijwel direct werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”.

Omdat de brand eenmaal ter plaatse uitslaand bleek te zijn schaalde de brandweer op naar het sein “grote brand”, echter kon niet worden voorkomen dat de stal verloren zou gaan bij de brand. Door de brand is de stal gedeeltelijk ingestort, in de wijde omtrek is de rookontwikkeling zichtbaar.

Volgens omstanders zouden er in de stal dieren hebben gestaan, of dit nu het geval is geweest is onbekend. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan in de stal is niet bekend, het blussen zal nog enige tijd in beslag gaan nemen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs                      Video Wendy van Viegen

 

 

 

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Aangebrand pannetje in woning Ronsseweg Gouda

Gouda - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een woningbrand in een appartement van een complex aan de Ronsseweg in Gouda. Op het vuur bleek nog een pannetje te staan welke zo heet was geworden dat er een klein brandje ontstond. De brandweer bracht de pan...