Jongen (14) zeer ernstig gewond na vuurwerkongeval, politie opzoek naar getuigen Wolphaertsbocht Rotterdam

vrijdag 3 januari 2014 19:39

Rotterdam – De politie opzoek naar een groepje jongeren die in de nacht van Oud en Nieuw een parkeermeter opbliezen op de kruising van de Wolphaertsbocht en de Den Hertigstraat. Het incident gebeurde omstreeks tien voor een en zorgde er voor dat twee personen gewond raakte, waarvan een ernstig.

Een 14-jarige jongen uit Rotterdam liep ongeveer op een afstand van 40 meter toen hij aan het hoofd werd geraakt door rondvliegend pijn, hierbij raakte hij zeer ernstig gewond. Naast de 14-jarige jongen raakte ook een 26-jarige man gewond, hij raakte gewond aan zijn arm en gezicht. De 26-jarige man is na behandeling ontslagen uit het ziekenhuis terwijl de jongen in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt.

De politie zou graag in contact komen met meer getuigen van dit ernstige incident. Heeft u iets gezien dat de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze zaak, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van het district Zuid van de Eenheid Rotterdam. Vaak worden bij gelegenheden als de Oud & Nieuw viering filmpjes gemaakt met mobiele telefoons. Mocht u dat rond het tijdstip van het incident in de omgeving van de Wolphaertsbocht hebben gedaan, of heeft u andere informatie, bel dan 0900-8844 of ‘M’ Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Jongen (14) zeer ernstig gewond na vuurwerkongeval, politie opzoek naar getuigen Wolphaertsbocht Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Rotterdam – De politie opzoek naar een groepje jongeren die in de nacht van Oud en Nieuw een parkeermeter opbliezen op de kruising van de Wolphaertsbocht en de Den Hertigstraat. Het incident gebeurde omstreeks tien voor een en zorgde er voor dat twee personen gewond raakte, waarvan een ernstig.

Een 14-jarige jongen uit Rotterdam liep ongeveer op een afstand van 40 meter toen hij aan het hoofd werd geraakt door rondvliegend pijn, hierbij raakte hij zeer ernstig gewond. Naast de 14-jarige jongen raakte ook een 26-jarige man gewond, hij raakte gewond aan zijn arm en gezicht. De 26-jarige man is na behandeling ontslagen uit het ziekenhuis terwijl de jongen in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt.

De politie zou graag in contact komen met meer getuigen van dit ernstige incident. Heeft u iets gezien dat de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze zaak, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van het district Zuid van de Eenheid Rotterdam. Vaak worden bij gelegenheden als de Oud & Nieuw viering filmpjes gemaakt met mobiele telefoons. Mocht u dat rond het tijdstip van het incident in de omgeving van de Wolphaertsbocht hebben gedaan, of heeft u andere informatie, bel dan 0900-8844 of ‘M’ Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

 

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

In de tweede helft van maart 2020 is het dagelijkse aantal mensen dat incheckt in het openbaar vervoer gedaald met bijna negentig procent (vergeleken met een vergelijkbare dag in 2019). Deze cijfers publiceert het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) vandaag uit...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!