Felle autobrand tegen de gevel van een loods Calandstraat Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – De brandweer kreeg afgelopen zaterdag rond 01:00 uur de melding van een brand aan de Calandstraat. Daar aangekomen bleek er een auto in de brand te staan die wel erg dicht op de gevel van een loods stond. Door de enorme vlammen van de brand had inmiddels de loods ook vlam gevat. De loods was van een autobedrijf. De brandweer wist uiteindelijk de brand snel onder controle te krijgen.

De loods is wel flink beschadigd geraakt. De politie heeft na het blussen een plaats delict gevormd. Het lijkt er sterk op dat iemand moedwillig de auto in de brand heeft gestoken. Het onderzoek loopt nog.

- Advertisement -

Foto : Rein Hendriks Twitter @RA_Hendriks

04-01-14-calandstraat

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd