Gewonden na éénzijdig ongeval tegen boom op de Boomdijk in Klaaswaal

Date:

Share post:

Klaaswaal – Bij een ongeval op de Boomdijk in Klaaswaal zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee gewonden gevallen. Een automobilist raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en klapte frontaal op een boom. De twee inzittenden van het voertuig kwamen daardoor bekneld te zitten. De brandweer moest ter plaatse komen om de slachtoffers uit het wrak te bevrijden.

Omdat de klap best hard geweest is kreeg de ambulancedienst ondersteuning van het Mobiel Medisch Team. De slachtoffers werden na bevrijding ter plekke gestabiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een technisch sporenonderzoek gestart om uit te vinden hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

- Advertisement -

Foto’s : Ferry Krauweel

Foto-02 Foto-03 Foto-04

Foto-01

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd