Verdachte(22) aangehouden na tonen van vuurwapen Laanzichtstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft zondagmiddag rond half 3 een 22-jarige Rotterdam aangehouden op de Laanzichtstraat. De verdachte zou omstreeks 1 uur op de Goudse Rijweg een voorwerp wat op een vuurwapen leek hebben getoond.

Agenten ter plaatse werden door getuigen gewezen op een portiekwoning in de Laanzichtstraat waar de verdachte naar binnen zou zijn gegaan. De verdachte kwam op eigen initiatief naar buiten waarna hij kon worden aangehouden. Het arrestatieteam wat paraat stond heeft een inval gedaan in zijn woning waar een vrouw met een onbekende identiteit is aangehouden.

- Advertisement -

De politie is bezig met een onderzoek in de woning en heeft voor alsnog geen vuurwapen aangetroffen.

Foto’s | @POL_Boer |

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd