Brandweer vindt dode in schuurtje na brand Zederikkade Lexmond

Date:

Share post:

Lexmond – De brandweer heeft bij het blussen van een brand in een schuurtje aan de Zederikkade het stoffelijk overschot aangetroffen van een nog onbekend persoon. De brandweer kreeg de melding rond negen uur van een automobilist op die op de A27 reed. Bij het blussen van de brand werd het slachtoffer aangetroffen. De politie heeft een plaats delict gevormd. Zij sluiten een misdrijf niet uit, echter hebben zij daar ook nog geen concrete aanwijzigen voor.

Mogelijk wordt maandag bekend wie het slachtoffer is. Er wordt onder andere sectie verricht op het lichaam om te kijken of het slachtoffer door de vlammen om het leven is gekomen of niet.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd