Brandweerkazerne Kaag compleet verwoest door de brand

Date:

Share post:

Kaag – Een felle brand heeft in de nacht van zondag op maandag een brandweerkazerne verwoest. De kazerne die is gelegen op het Kaageiland brand inclusief voertuig volledig uit. Een medewerker van de veerpont ontdekte de brand.

Direct kwamen er hulpverleners op de brand af. Hulp moest van buitenaf komen met de veerpont. Vier leden van de vrijwillige brandweer raakten lichtgewond door het inademen van de rook, zij probeerden met man en macht de brand in hun eigen kazerne te blussen. Uit voorzorg werden er twee woningen ontruimd. De brandweer wist een opslag met gasflessen te behouden.

- Advertisement -

De brandweer zal zo snel mogelijk een vervangend voertuig regelen voor het eiland. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto : Rob van Leeuwen / Twitter

kaag

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd