Korte maar felle brand in rijdende auto ontdekt door politie Berlagestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Het wijkteam van de politie moest maandagavond toch even twee keer kijken voordat zij door hadden wat er aan de hand was, in de Berlagestraat bleek voor hun een auto te rijden waar flinke vonken vanaf kwamen. Toen de agenten de automobilist het voertuig een stopteken gaven vatte het voertuig vlam.

Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de auto flink beschadigd raakte. De bestuurder van het voertuig is opgevangen door de politie en zal worden opgehaald door familie. Hoe de brand in het voertuig heeft kunnen ontstaan is niet bekend, een berger heeft het voertuig afgevoerd.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

Fotograaf : Joëy Heijstek Fotograaf : Joëy Heijstek Fotograaf : Joëy Heijstek 06-01-13-Berlagestraat-Rotterdam-voertuigbrand (4)

- Advertisement -

Gerelateerd