Aanhouding voor schietincident nieuwjaarsnacht Burgemeester Molenaarstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de A4 ter hoogte van afrit 16 (Vlaardingen) heeft de politie een 27-jarige man uit Barendrecht aangehouden, dit gebeurde op vrijdag 3 januari . De man wordt ervan verdacht tijdens nieuwjaarsnacht een 33-jarige man te hebben neergeschoten in een woning aan de Burgemeester Molenaarstraat, zo laat de politie dinsdagmiddag weten.

De politie ging woensdagnacht omstreeks 02:00 ter plaatse nadat zij een melding ontvingen dat er was geschoten in een woning, eenmaal ter plaatse troffen agenten een gewonde man en zeven andere personen aan. Na het schietincident is de schutter op de vlucht geslagen, door een Mobiel Medisch Team en ambulancepersoneel is het slachtoffer in de woning behandeld en later overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De politie is na de schietpartij een onderzoek gestart, hierbij zijn de mensen die in de woning aanwezig waren verhoord op het politiebureau. Het onderzoek leidde tot de aanhouding van de 27-jarige man uit Barendrecht. Ter hoogte van afrit 16 (Vlaardingen) is de man aangehouden door middel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten). De rechter-commissaris heeft besloten de man voor 14 dagen in bewaring te stellen.

Foto’s : Joëy Heijstek

Fotograaf : Joëy Heijstek Fotograaf : Joëy Heijstek

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...