Aanhouding voor schietincident nieuwjaarsnacht Burgemeester Molenaarstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de A4 ter hoogte van afrit 16 (Vlaardingen) heeft de politie een 27-jarige man uit Barendrecht aangehouden, dit gebeurde op vrijdag 3 januari . De man wordt ervan verdacht tijdens nieuwjaarsnacht een 33-jarige man te hebben neergeschoten in een woning aan de Burgemeester Molenaarstraat, zo laat de politie dinsdagmiddag weten.

De politie ging woensdagnacht omstreeks 02:00 ter plaatse nadat zij een melding ontvingen dat er was geschoten in een woning, eenmaal ter plaatse troffen agenten een gewonde man en zeven andere personen aan. Na het schietincident is de schutter op de vlucht geslagen, door een Mobiel Medisch Team en ambulancepersoneel is het slachtoffer in de woning behandeld en later overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De politie is na de schietpartij een onderzoek gestart, hierbij zijn de mensen die in de woning aanwezig waren verhoord op het politiebureau. Het onderzoek leidde tot de aanhouding van de 27-jarige man uit Barendrecht. Ter hoogte van afrit 16 (Vlaardingen) is de man aangehouden door middel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachten). De rechter-commissaris heeft besloten de man voor 14 dagen in bewaring te stellen.

Foto’s : Joëy Heijstek

Fotograaf : Joëy Heijstek Fotograaf : Joëy Heijstek

- Advertisement -

Gerelateerd