Hennepkwekerij in woning aangetroffen na tip Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan het Reviusrondeel. Na een tip gingen agenten polshoogte nemen bij de woning, na het binnentreden van de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen.
Om weer een veilige situatie te creëren voor de flat en omwonenden is de hennepkwekerij ontmanteld, zo liet wijkagente Mirella van Buuren via Twitter weten. In de hennepkwekerij stonden 320 planten, deze zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

Uitgezocht zal worden of er illegaal stroom is afgetapt om de kwekerij draaiende te houden. Alle overige materialen die zich in de hennepkwekerij bevonden zijn eveneens in beslag genomen.

- Advertisement -

Twitterfoto : @M_vBuuren | Wijkagent Middelwatering-West, Capelle aan den IJssel

Foto : Mirella van Buuren

 

- Advertisement -

Gerelateerd