Jongen (17) snel gepakt na beroving Rivierweg Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben maandagavond een 17-jarige jongen aangehouden na een beroving aan de Rivierweg. Het slachtoffer was een tiener op een fiets die rond half 7 op de Riverweg reed toen deze werd aangesproken door de verdachte. De verdachte vroeg beleefd of hij zijn telefoon even mocht lenen, toen het slachtoffer hier aan voldeed vluchtte de jongen met zijn telefoon.

Met behulp van de signalementen van de jongen en getuigen die de jongen de metro in zag rennen kon hij worden aangehouden. De politie liet de metro richting de Voorschotenlaan stoppen waarna hij werd aangehouden. De jongen bleek meerdere telefoons bij zich te hebben. Hij wordt op het politiebureau verhoort.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd