Panden ontruimd na gaslek Spanjaardstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagmiddag is door een nog onbekende oorzaak een gaslek ontstaan aan de Spanjaardstraat, kort hierna ontstond er in de Willem Beukelszstraat een steekvlam als gevolg van het gaslek. Vanwege het incident is een kinderdagverblijf en een ander pand ontruimd, tevens is er ruim afgezet door de hulpdiensten.

Firma Stedin is aanwezig om het lek te dichten, de huishoudens kunnen gewoon gebruik maken van het gas. Tussen de Spanjaardstraat en het Marconiplein rijdt de tram niet vanwege de gemaakte afzetting. Hoe het lek heeft kunnen ontstaan is niet bekend, volgens een buurtbewoner heeft een soortgelijk incident ook al eerder plaatsgevonden.

- Advertisement -

Twitterfoto : @PolitieRdam_W

Twitterfoto https://twitter.com/PolitieRdam_W

- Advertisement -

Gerelateerd