90-jarige man aangereden door agenten tijdens spoedmelding Stellingmolen Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben woensdagochtend op de Poortmolen een 90-jarige fietser aangereden tijdens een spoedmelding. Omstreeks elf uur reden de agenten met optische en geluidsignalen over de Poortmolen op weg naar een inzet van de traumahelikopter toen de 90-jarige man ter hoogte van de Poldermolen overstak. 

De agenten probeerden de man te ontwijken, maar konden niet voorkomen dat ze hem raakten. Voordat het ambulancepersoneel het slachtoffer ter plaatse was hebben de agenten direct eerste hulp verleend. Het slachtoffer is met enkele botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De man verklaarde dat hij het politievoertuig niet hoorde aankomen.

- Advertisement -

Zoals gebruikelijk onderzoeken agenten van een andere eenheid, Den Haag in dit geval, het ongeval

Foto’s : EnricoveiligRTD

Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD

- Advertisement -

Gerelateerd