90-jarige man aangereden door agenten tijdens spoedmelding Stellingmolen Capelle aan den IJssel
via

 

Foto EnricoveiligRTD

 

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben woensdagochtend op de Poortmolen een 90-jarige fietser aangereden tijdens een spoedmelding. Omstreeks elf uur reden de agenten met optische en geluidsignalen over de Poortmolen op weg naar een inzet van de traumahelikopter toen de 90-jarige man ter hoogte van de Poldermolen overstak. 

De agenten probeerden de man te ontwijken, maar konden niet voorkomen dat ze hem raakten. Voordat het ambulancepersoneel het slachtoffer ter plaatse was hebben de agenten direct eerste hulp verleend. Het slachtoffer is met enkele botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De man verklaarde dat hij het politievoertuig niet hoorde aankomen.

Zoals gebruikelijk onderzoeken agenten van een andere eenheid, Den Haag in dit geval, het ongeval

Foto’s : EnricoveiligRTD

Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD

 

90-jarige man aangereden door agenten tijdens spoedmelding Stellingmolen Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

Foto EnricoveiligRTD 

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben woensdagochtend op de Poortmolen een 90-jarige fietser aangereden tijdens een spoedmelding. Omstreeks elf uur reden de agenten met optische en geluidsignalen over de Poortmolen op weg naar een inzet van de traumahelikopter toen de 90-jarige man ter hoogte van de Poldermolen overstak. 

De agenten probeerden de man te ontwijken, maar konden niet voorkomen dat ze hem raakten. Voordat het ambulancepersoneel het slachtoffer ter plaatse was hebben de agenten direct eerste hulp verleend. Het slachtoffer is met enkele botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De man verklaarde dat hij het politievoertuig niet hoorde aankomen.

Zoals gebruikelijk onderzoeken agenten van een andere eenheid, Den Haag in dit geval, het ongeval

Foto’s : EnricoveiligRTD

Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD Foto EnricoveiligRTD

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!