Eigenaar snackbar loopt snijwond op tijdens overval Vogelplein Dordrecht

donderdag 9 januari 2014 20:32
Foto : Johan van den Dool

Dordrecht – Donderdagavond omstreeks 20:00 heeft een nog onbekende man een snackbar aan het Vogelplein overvallen. De overvaller stapte met een panty over zijn hoofd de snackbar binnen en bedreigde het aanwezige personeel.
Tussen de eigenaar van de snackbar en de overvaller ontstond een worsteling, hierbij liep de eigenaar een snijwond op aan zijn hand. Met de kassalade sloeg de overvaller hierna op de vlucht. In de omgeving heeft de politie gezocht naar de dader, dit echter zonder resultaat.

De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft hierbij diverse camerabeelden veiliggesteld. Indien u informatie heeft over de overval kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Johan van den Dool

Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den DoolSna

 

0 reacties

Eigenaar snackbar loopt snijwond op tijdens overval Vogelplein Dordrecht
Schrijver:

 

Foto : Johan van den Dool 

Dordrecht – Donderdagavond omstreeks 20:00 heeft een nog onbekende man een snackbar aan het Vogelplein overvallen. De overvaller stapte met een panty over zijn hoofd de snackbar binnen en bedreigde het aanwezige personeel.
Tussen de eigenaar van de snackbar en de overvaller ontstond een worsteling, hierbij liep de eigenaar een snijwond op aan zijn hand. Met de kassalade sloeg de overvaller hierna op de vlucht. In de omgeving heeft de politie gezocht naar de dader, dit echter zonder resultaat.

De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft hierbij diverse camerabeelden veiliggesteld. Indien u informatie heeft over de overval kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Johan van den Dool

Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den DoolSna

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!