Voertuig klemgereden na 140 kilometer lange achtervolging A12 Bleiswijk

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – Op de A12 heeft de politie donderdagmiddag een auto klemgereden nadat deze vanuit Gaanderen, een dorp in de gemeente Doetinchem op de vlucht sloeg. In het voertuig zaten twee inbrekers die op de vlucht sloegen nadat zij werden betrapt. Het tweetal reageerde niet op stoptekens van de politie.

Meerdere politievoertuigen hebben het voertuig op de A12 ter hoogte van Bleiswijk kunnen “sandwichen”, de bestuurder kon worden aangehouden. Omdat er tijdens de achtervolging gevaarlijke capriolen werden uitgehaald heeft de politie enige tijd afstand gehouden, wel werd de automobilist vanuit de lucht gevolgd door een politiehelikopter.

- Advertisement -

De politie laat weten dat de verdachte ruim 140 kilometer is achtervolgd. Ter hoogte van Ede is de tweede inbreker uitgestapt en op de vlucht geslagen, hierna sloeg de andere inbreker op de vlucht met de auto. Met behulp van een politiehelikopter zoekt de politie op dit moment nog naar de voortvluchtige inbreker.

Twitterfoto : @rdh51

Twitterfoto : @rdh51:

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist zwaargewond na crash tegen pijlwagen A12 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij op de A12 tegen een pijlwagen is gereden....

Bestelbus in brand Trompstraat Bleiswijk

Bleiswijk - Bewoners van de Karel Doormanlaan in Bleiswijk hebben zaterdagavond de brandweer gebeld vanwege een brandende bestelwagen...

Omstanders redden leven na automobilist die te water raakt Hoefweg N209 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is zondagmiddag met de auto van de weg geraakt en hierdoor in de sloot...

Gewonde en ravage bij ongeval op N209 in Bleiswijk

Bleiswijk - Vrijdagmiddag 25 augustus is een ravage ontstaan bij een ongeval op de Nieuwe Hoefweg (N209) in...