Grote brand in loods door hennepkwekerij Kerkweg in Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – In de nacht van woensdag op donderdag woedde er aan de Kerkweg een grote brand in een loods. Het bluswerkzaamheden werd er een hennepkwekerij gevonden.

De brand in de loods was voor een tijd fiks uitslaand en zorgde voor veel rook. Door de hoeveelheid rook werd het treinverkeer op het nabij gelegen spoor enige tijd stil gelegd. Bewoners van een woonhuis wat bij de loods hoort konden op tijd hun woning uit en konden later weer terug naar hun woning.

- Advertisement -

Even na twee uur werd het sein brandmeester gegeven waarna een hennepkwekerij werd gevonden op de bovenetage. De politie is bezig met onderzoek en hebben een verklaring van de eigenaar van de loods die beweert de loods te hebben onderverhuurd. Omdat het niet veilig is om het pand te betreden is het onbekend om hoeveel planten het gaat.

Foto : Tolhuisen Fotografie

 

TolhuisenFotoVideo_72-1389232133193

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd