Mogelijk meerdere daders achter moord van Rob Zweekhorst Berkel en Rodenrijs

Date:

Share post:

Berkel en Rodenrijs – Achter de dodelijke schietpartij van 1 januari aan de Dokkumerstraat zitten mogelijke meerdere daders, dit volgens de politie. De 44-jarige Rob Zweekhorst werd die avond vlak bij zijn huis doodgeschoten toen hij zijn hond aan het uitlaten was.

De dader van de schietpartij droeg donkere kleding en had een capuchon op, zijn vluchtroute is nog onduidelijk. Rob Zweekhorst is om het leven gekomen door meerdere schoten. De politie is niet zeker of er daadwerkelijk meerdere daders bij de moord betrokken waren, maar kwamen tot deze conclusie naar aanleiding van getuigenverklaringen. Het misdrijf kwam in beeld bij Opsporing Verzocht wat zes tips opleverde.De tips worden door de politie onderzocht. Morgen vindt de uitvaart van Rob Zweekhorst plaats.

Foto : Jeffrey Jacobs
Foto : Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd