Foto update : Politiewagen met spoed rijdt tegen lichtmast N209 Bleiswijk

Date:

Share post:

Bleiswijk – Een politiewagen, die met spoed onderweg was naar een melding, is donderdagavond op de N209 tegen een lichtmast gereden. De agenten waren op weg naar een auto te water in Bleiswijk. Door een nog onbekende oorzaak reedt de politiewagen tegen een lichtmast waarna een agent bekneld kwam te zitten.

Brandweerlieden hebben de agent bevrijdt waarna deze naar het ziekenhuis vervoerd kon worden. De andere agent heeft nekklachten opgelopen maar kon zelfstandig uit het voertuig komen. Door het ongeval was de N209 gedeeltelijk afgesloten. Naar de exacte toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld.

- Advertisement -

Foto’s | Wilbert Tintel & Rick Juffermans

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd