Agenten houden verdachte inbraak aan na vluchtpoging

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een verdachte van een inbraak aanhouden. Rond half vier hoorde de melder voetstappen op het platte dak van de woning aan de Spinozaweg, tevens was er gerommel te horen aan een rolluik.

Toen er agenten ter plaatse waren was de verdachte al gevlucht. Omdat de verdachte in het water had gestaan waren er voetsporen zichtbaar. In de omgeving werd dan ook een uitgebreid onderzoek ingesteld. Al snel zagen agenten een man op een fiets, die bij het zien van de agenten er vandoor ging. Via medewerkers van cameratoezicht werd de verdachte gevolgd en ‘opgevangen’ op de kruising Spinozaweg/Slinge.

- Advertisement -

De schoenafdrukken op het dak bleken overeen te komen met de schoenzolen van de man. Hij is als verdachte aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Foto | Agent Piet Kats |

Bdnz1QOCUAA2P3L

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd