Vermiste Rosa van der Loos overleden aangetroffen in water Madestein Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Het lichaam van de sinds dinsdag vermiste 75-jarige Rosa van der Loos is vrijdagmiddag aangetroffen in het water van recreatiegebied Madestein in Den Haag. Het lichaam werd aangetroffen door een werknemer van een nabijgelegen bedrijf.

Mevrouw Van der Loos verdween dinsdagmiddag vanaf haar woonadres in Poeldijk. Sinds haar verdwijning werd op verschillende plekken in Den Haag en Westland gezocht door politieagenten en andere hulpdiensten. Een helicopter en speurhonden werden ingezet tijdens de zoekacties. Vrijdagochtend even voor het middaguur werd haar lichaam in het water nabij de vlindertuin in Madestein door personeel van een nabijgelegen bedrijf aangetroffen. Forensische experts stellen een onderzoek in naar het overlijden.

- Advertisement -

Foto : Tolhuisen Fotografie

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd