Auto gaat in vlammen op na vermoedelijke brandstichting Savornin Lohmanweg Dordrecht

zaterdag 11 januari 2014 04:22
Foto : Johan van den Dool

Dordrecht – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft op de Savornin Lohmanweg een felle brand een auto volledig in de as gelegd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse nadat er een melding werd gemaakt van de autobrand, eenmaal ter plaatse bleek het voertuig al in zijn geheel te branden.
Ondanks het blussen kon de brandweer niet voorkomen dat de auto verloren ging bij de brand. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand, omdat er voor de auto een aansteker lag zal brandstichting niet worden uitgesloten. Een berger heeft het uitgebrande voertuig afgevoerd.

Foto’s : Johan van den Dool

Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool

 

 

 

0 reacties

Auto gaat in vlammen op na vermoedelijke brandstichting Savornin Lohmanweg Dordrecht
Schrijver:

 

Foto : Johan van den Dool 

Dordrecht – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft op de Savornin Lohmanweg een felle brand een auto volledig in de as gelegd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse nadat er een melding werd gemaakt van de autobrand, eenmaal ter plaatse bleek het voertuig al in zijn geheel te branden.
Ondanks het blussen kon de brandweer niet voorkomen dat de auto verloren ging bij de brand. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand, omdat er voor de auto een aansteker lag zal brandstichting niet worden uitgesloten. Een berger heeft het uitgebrande voertuig afgevoerd.

Foto’s : Johan van den Dool

Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!