Oostvoorne

Grote uitslaande brand in surfschool Noordoever Oostvoornse Meer in Oostvoorne


Oostvoorne – De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks vijf uur uitgerukt voor een brand in een surfschool gelegen aan de Noordoever Oostvoornse Meer in Oostvoorne. Bij aankomst van de eerste tankautospuit stond het gebouw al volledig in de  brand en was er al nagenoeg geen redden meer aan. De brandweer kwam in grote getale ter plaatse om de brand te bestrijden. Bij de brand was sprake van een grote rookontwikkeling. Boven de surfschool was een restaurant gelegen. Ook deze is compleet verloren gegaan.

Voor het blussen van de brand is onder andere een dompelpomp ingezet om voldoende bluswater naar de brandweervoertuigen te krijgen. De brandweer probeert heeft een naastgelegen strandpaviljoen weten te behouden. Het verkeer op de N15 (verlengde A15) had geen last van de rookontwikkeling door de  brand. Omdat er korte tijd sprake was van vliegvuur hebben brandweermannen de duinen nog doorzocht naar eventuele duinbranden. Het vliegvuur richting een paar strandhuisjes en de N15 heeft niet voor problemen gezorgd. De brandweer heeft achter het pand een grote gastank gekoeld om te zorgen dat deze niet zou ontploffen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Het pand is grotendeels ingestort door de brand.

Vanwege de hitte kan pas morgen onderzoek worden gedaan naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt vooralsnog niet uitgesloten. Het strandpaviljoen is niet getroffen door de brand en gewoon bereikbaar.

Foto : Tolhuisen Fotografie

IMG_3807

Laat een reactie achter

Klik hier om een reactie te plaatsen

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Archief