36-jarige man meldt zich voor overval snackbar Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zondagmiddag heeft een 36-jarige Rotterdammer zichzelf aangegeven bij de politie. Hij beweert zaterdagavond een snackbar te hebben overvallen aan de Slinge. De snackbar werd rond negen uur zaterdagavond overvallen. De man kwam de zaak binnen lopen, klom over de toonbank en probeerde geld uit de kassa mee te nemen.

Vervolgens ging de man met onbekende uit er vandoor in de richting van de Krabbendijkestraat. Op het moment van de overval waren drie medewerkers aan het werk, zij bleven ongedeerd en alarmeerde de politie. De politie heeft de man aangehouden, hij wordt verhoord.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd