Stoffelijk overschot in rolstoel aangetroffen Beneden Merwede Dordrecht

Date:

Share post:

Dordrecht – Na een zoektocht naar een vermist persoon hebben agenten zaterdagmiddag het stoffelijk overschot van een man in een rolstoel aangetroffen. De politie laat weten dat het mogelijk de vermiste 57-jarige man is die sinds vrijdag is vermist.

Omstreeks 15:30 werd het stoffelijk overschot aangetroffen in de Beneden Merwede. Het lichaam en de rolstoel zijn inmiddels geborgen. Forensisch rechercheurs zullen de identiteit van het slachtoffer achterhalen, of het daadwerkelijk om de vermiste man gaat zal worden onderzocht.

- Advertisement -

Foto’s : Johan van den Dool

Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool Foto : Johan van den Dool

- Advertisement -

Gerelateerd