Doorrijder rijdt agent aan en wordt neergeschoten Amsterdam

Date:

Share post:

Amsterdam – Een 23-jarige man heeft in de nacht van zaterdag op zondag een agent aangereden tijdens een alcoholcontrole. De automobilist bleek bij de controle te veel hebben gedronken en ging er vandoor. Tijdens de achtervolging reed hij een motoragent aan waarop de politie besloot te schieten.

Ondanks de schoten ontkwam de dader. Zijn auto werd later die avond leeg teruggevonden aan de Haarlemmer Houttuinen. Agenten kregen niet veel later een melding dat er een man was neergeschoten op de Hestiastraat. Bij aankomst van de politie bleek de gewonde man de verdachte te zijn die eerder vluchtte en de agent aanreed. De verdachte is naar het ziekenhuis vervoerd en daar aangehouden.Of de man geraakt is door de kogels van de politie moet uit onderzoek blijken. De motoragent ligt nog steeds in het ziekenhuis.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd