0Personen bekneld na botsing met boom Rottebandreef Bergschenhoek (video

Date:

Share post:

Bergschenhoek – Twee mannen zijn zondagavond gewond geraakt nadat zij met hun auto op een boom waren gereden. De automobilist kwam vanuit Rotterdam en reed richting Bergschenhoek waarna hij in een bocht de macht over het stuur verloor de greppel in reed en in een lager gelegen weiland tegen een boom klapte.

Het slachtoffer was in eerste instantie uitgestapt maar toch weer gaan zitten. De bijrijder raakte eveneens gewond maar was zelf uit de auto gekomen. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel wilde het zekere voor het onzekere geven omdat het slachtoffer aangaf pijn in de wervels te hebben. De brandweer kwam vervolgens met spoed ter plaatse om het dak van auto te verwijderen. Nadat het dak was verwijderd kon het slachtoffer door middel van een wervelplank uit de auto worden gehaald. Beide mannen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De ernst van hun verwondingen is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd