Voetganger zwaargewond na ongeval met scooter Zuidplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een voetganger is zondagavond zwaargewond geraakt als gevolg van een aanrijding. Het slachtoffer werd aangereden door een scooter voor het politiebureau aan het Zuidplein en raakte daardoor gewond. Ook de bestuurder van de scooter kwam ten val. Politieagenten die aanwezig waren op het bureau renden direct naar buiten om hulp te verlenen.

De ambulancedienst kreeg assistentie van het Mobiel Medisch Team. Na behandeling is het slachtoffer direct met spoed naar Erasmus MC overgebracht, dit onder begeleiding van de MMT-arts. De bestuurder van de scooter werd opgevangen in het politiebureau en raakte lichtgewond. Het ambulancepersoneel van de twee ambulance heeft de scooterrijder behandeld. De politie zal ter plekke een onderzoek starten naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd