Bestelbusje knalt tegen boom na aanrijding met vrachtwagen Waalhaven Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bestuurster is maandagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde op de Waalhaven Westzijde net voor de kruising met de Reeweg. De vrachtwagenchauffeur ramde de zijkant van het bestelbusje waarna het busje tot stilstand kwam tegen een boom.

Het ambulancepersoneel heeft de bestuurster van het bestelbusje voorzichtig behandeld  en op en wervel brancard gelegd. Zij is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een verklaring afgenomen van de vrachtwagenchauffeur.

- Advertisement -

Het bestelbusje is total loss terwijl de vrachtwagen lichte schade heeft aan de bumper.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd