Bewoners geëvacueerd na brandstichting Schammenkamp Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Om half vijf maandagmiddag heeft er in een portiek aan de Schammenkamp brand gewoed. Jongeren hadden in de portiek een stapel met krantjes in de brand gestoken.

De brandweer heeft ter plaatse direct de stapel met kranten geblust om zo eventuele uitbreiding te voorkomen. Hierna is de stapel naar buiten gebracht om daar verder na te blussen. Agenten hebben een vrouw gehoord die mogelijk signalementen had van de daders.

- Advertisement -

Diverse bewoners van de flat werden door de brandweer uit huis gehaald vanwege de rook die in het gebouw hing. Met een rookventilator is de rook uit het gebouw geblazen waarna de bewoners weer terug konden. De portiek heeft door de brand wat schade opgelopen.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd