Regionale Interventie Eenheid houdt man aan voor steekpartij Nieuwe Binnenweg

Date:

Share post:

Rotterdam – Het Regionale Interventie Eenheid van de politie heeft maandagochtend een 20-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 22 november 2013 een 24-jarige Rotterdammer in zijn been te hebben gestoken op de Nieuwe Binnenweg.

Die vrijdagavond zagen medewerkers van cameratoezicht dat er op de Nieuwe Binnenweg een groepje jongens bij elkaar stonden. Toen agenten er heen werden gestuurd kwam er een man aanlopen en de agenten aansprak, hij beweerde te zijn gestoken in zijn been. Het ambulancepersoneel heeft de man behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

De politie stelde een onderzoek in en sprake met meerdere getuigen. Ook werd er een sporenonderzoek ingesteld en werden camerabeelden terug bekeken.Dit leidde tot de aanhouding van de 20-jarige Rotterdammer.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd