(slachtoffer) aangehouden voor vuurwapenbezit Duke Ellingtonstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdag 11 januari heeft de politie een 16-jarige Rotterdammer aangehouden voor vuurwapenbezit. De politie kwam het vuurwapen op het spoor in het onderzoek naar een straafroof waarbij de verdachte zelf was neergestoken, dit gebeurde op 15 december vorig jaar aan de Duke Ellingtonstraat.

Die avond werd de jongen gestoken in zijn buik en rug. De politie kreeg van de jongen te horen dat hij slachtoffer was van een straatroof. Gedurende het onderzoek twijfelden rechercheurs steeds meer aan die lezing. Het vermoeden rees dat hij die avond zelf met de latere dader of daders had afgesproken. Na in het onderzoek verkregen aanwijzingen volgde een doorzoeking van zijn ouderlijke woning. Daarbij werd een vuurwapen aangetroffen. De 16-jarige gaf toe dat dit van hem was.

- Advertisement -

De dader(s) van het steekincident zijn nog niet aangehouden. Wie tips heeft wordt verzocht te bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad anoniem op 0800-7000.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0025g

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd