Brand in woning blijkt kacheltje Geitenkamp Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer rukte dinsdagochtend uit voor een brandmelding in een woonhuis aan de Geitenkamp. Ter plaatse kwam er donkere rook uit de schoorsteen van een garage wat bij het woonhuis hoort. Omdat er niemand thuis was moest de brandweer de voordeur van het woonhuis forceren.

- Advertisement -

Later kwam de bewoner aanlopen die de garage deur open deed zodat de brandweer een onderzoek in kon stellen. Aldaar bleek het niet te gaan om een brand maar om een kachel in de garage. De brandweer kon met deze conclusie weer retour. De bewoner heeft een stookverbod gekregen.

Foto’s : Robin Veerman

 

DSC_0001 (Custom) DSC_0005 (Custom) DSC_0006 (Custom)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd