Nieuws in het Kort Dinsdag 14-01

Date:

Deel bericht:

Regionieuws – Kort nieuws overzicht van Dinsdag 14 januari 2014 met daarin de volgende onderwerpen : Bestuurder aangehouden voor drugs na kapotte voorlamp, Overval op Aldi Hellevoetsluis, Aanhouding na melding van valse schietpartij, Drugs en wapenvondst in woning Vlaardingen.

Bestuurder aangehouden voor flinke hoeveelheid qat

- Advertisement -

Barendrecht – Maandagavond controleerden agenten op de Binnenhof in Barendrecht een auto en vonden daarin ruim 120 kilo qat. De bestuurder van de auto, een 24-jarige Somaliër, is aangehouden. Rond 23.45 uur zagen agenten een auto rijden met een kapotte koplamp. De agenten hielden de auto staande voor een controle en troffen op de bijrijdersstoel een tas met qat. Op de achterbank en in de kofferbak bevonden zich nog meer dozen en tassen met het verdovende middel. De 24-jarige bestuurder is aangehouden. De verdovende middelen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Overval op Aldi Supermarkt

Hellevoetsluis – Een man met een vuurwapen heeft maandagavond rond zeven uur de Aldi aan de Kastanjelaan overvallen. De overvaller kwam de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeelslid . De man nam vervolgens een nog onbekende buit aan geld mee en sloeg op de vlucht. De politie startte direct een onderzoek naar de man. Echter kon dit niet resulteren in een aanhouding. De politie is een onderzoek gestart en heeft daarbij onder andere camerabeelden veiliggesteld. Weet u meer of heeft u aanvullende informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Aanhouding van valse melding van schietpartij

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft maandagmiddag een inval gedaan in een woning aan de Koningin Emmahof. De politie kreeg melding van een schietpartij en ging poolshoogte nemen. Nadat zij aanbelden bij het betreffende adres bleek de bewoner er niets vanaf te weten. De melding werd vervolgens nagetrokken en bleek vanuit de woning aan overkant gedaan te zijn. Daar deed de bewoner van het pand niet open waarna de politie de woning omsingelde. Nadat de politie de woning binnenviel is er één verdachte aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar het incident. Bij de inval raakte één politieagent lichtgewond.

Drugs en wapenvondst in woning Vlaardingen

Vlaardingen – In een woning aan de Wagnerstraat heeft de politie een wapen en een hoeveelheid soft- en harddrugs gevonden. De aanwezige bewoners zijn aangehouden. Na een tip over stank van hennep gingen agenten zaterdagavond poolshoogte nemen in de woning. In de woning lagen diverse vuilniszakken met henneptoppen, maar ook zakken met pillen en wit poeder. Ook lag in de woning een vuurwapen. De goederen zijn in beslag genomen. De bewoners, een 29-jarige vrouw en 33-jarige man, zijn aangehouden. De politie doet verder onderzoek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...