Arrestatieteam stapt woning binnen na schietincident Mijnsherenlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning aan de Mijnsherenlaan heeft dinsdag aan het begin van de middag een mogelijke schietpartij plaatsgevonden. Het arrestatieteam van de politie was hierbij ingezet omdat de schutter mogelijk aanwezig was in de woning.

De politie kreeg rond het middaguur een telefoontje van een 43-jarige man die vanuit het ziekenhuis belde, hij beweerde in de woning aan de Mijnsherenlaan te zijn beschoten. Agenten hebben ter plaatse direct de omgeving afgesloten om zo mogelijke sporen veilig te stellen. Bij aankomst van de politie was het vermoedde er dat de schutter nog in de woning was. Omdat de verdachte mogelijk vuurwapengevaarlijk was werd het arrestatieteam ingezet.

- Advertisement -

Leden van het arrestatieteam hebben de woning omsingelt en een inval gedaan. Elke kamer van de woning werd grondig doorzocht maar de dader werd niet aangetroffen.

De politie is nog bezig met het onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman  

- Advertisement -

Gerelateerd