Scooterrijders gewond na valpartij President Wilsonweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee opzittende van een scooter zijn dinsdagochtend lichtgewond geraakt na een valpartij op de President Wilsonweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de scooterrijder de macht over het stuur en kwam hierbij ten val. Omdat er over de ernst van de verwondingen niets bekend was werd een traumahelikopter ingezet, deze werd echter vroegtijdig afgemeld.

Ambulancepersoneel heeft de twee opzittende van de scooter ter plaatse behandeld, een getuige van het ongeval heeft eerste hulp verleend totdat de hulpdiensten gearriveerd waren. Bij de val liep de scooter aanzienlijke schade op, dit zal worden verhaald op de verzekering. Hoe de twee personen ten val zijn gekomen is niet bekend. De politie heeft het verkeer omgeleid totdat de scooter van de weg werd gehaald.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG-20140114-WA0076 IMG-20140114-WA0077

- Advertisement -

Gerelateerd