19-jarige vrouw uit Goes aangehouden na neersteken vriend

Date:

Deel bericht:

Goes – De politie heeft dinsdagavond een 19-jarige vrouw aangehouden op verdenking van het neersteken van haar 23-jarige vriend. Tijdens een ruzie zou de vrouw de man in zijn been hebben gestoken, deze is ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Nadat de politie de man heeft verhoord besloot hij geen aangifte te doen, de vrouw is wel in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Huiselijk geweld word altijd gepleegd door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer, hierbij kan het gaan om seksueel of psychisch geweld. Bedreiging, belaging en ‘stalking’ valt ook onder huiselijk geweld. Huiselijk geweld kan dezelfde vorm aannemen van kindermishandeling of seksueel kindermisbruik.

- Advertisement -

Politie, openbaar ministerie, reclassering, kinderbescherming, vrouwenopvang en andere hulporganisaties werken samen aan de bestrijding van huiselijk geweld, omdat zij van mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel is en met geen enkel excuus kan worden gerechtvaardigd

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij eerder beschoten woning Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 februari is een explosief afgegaan bij een...

Raketwerpers en veel vuurwapens en drugs aangetroffen na groot onderzoek

Rotterdam - Op maandagochtend 29 januari heeft de politie in Rotterdam een grote hoeveelheid zware vuurwapens gevonden en...

Man gewond uit auto gehaald na schietpartij Dordtselaan Rotterdam

Rotterdam - Een man is bij een schietpartij op de Pretorialaan in Rotterdam gewond geraakt. Het slachtoffer probeerde...

Rotterdammer aangehouden voor ronselen Uithalers in Nieuwdorp

Vlissingen/Rotterdam - De Zeehavenpolitie heeft in samenwerking met de politie Rotterdam een man uit die plaats aangehouden voor...