19-jarige vrouw uit Goes aangehouden na neersteken vriend

Date:

Share post:

Goes – De politie heeft dinsdagavond een 19-jarige vrouw aangehouden op verdenking van het neersteken van haar 23-jarige vriend. Tijdens een ruzie zou de vrouw de man in zijn been hebben gestoken, deze is ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Nadat de politie de man heeft verhoord besloot hij geen aangifte te doen, de vrouw is wel in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Huiselijk geweld word altijd gepleegd door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer, hierbij kan het gaan om seksueel of psychisch geweld. Bedreiging, belaging en ‘stalking’ valt ook onder huiselijk geweld. Huiselijk geweld kan dezelfde vorm aannemen van kindermishandeling of seksueel kindermisbruik.

- Advertisement -

Politie, openbaar ministerie, reclassering, kinderbescherming, vrouwenopvang en andere hulporganisaties werken samen aan de bestrijding van huiselijk geweld, omdat zij van mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel is en met geen enkel excuus kan worden gerechtvaardigd

- Advertisement -

Gerelateerd