Ambulance met patiënt gekanteld na aanrijding Wippolderlaan Wateringen [VIDEO]

Date:

Share post:

Wateringen – Op de kruising van de Wippolderlaan met de Wateringseveldweg is woensdagmiddag een ambulance gekanteld na aanrijding. De ambulance reed zonder spoed naar het ziekenhuis om een patiënt af te leveren toen deze werd geschept door een personenauto. 

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, zo ook de brandweer voor personen die mogelijk bekneld zaten. De brandweer heeft het slachtoffer samen met de ambulancedienst uit de ambulance getild waarna deze alsnog naar het ziekenhuis kon.

- Advertisement -

De broeder die achterin bij het slachtoffer in de ambulance zat, werd voor de zekerheid naar een ziekenhuis gebracht. De 76-jarige bestuurster van de personenauto is met nekklachten opgenomen. De chauffeur van de ambulance bleef ongedeerd. Ten tijde van het ongeval waren een aantal wegen tijdelijk afgesloten. De A4 raakte door het incident niet gestremd. De N211 was tussen de Laan van Wateringseveld en de Erasmusweg afgesloten.

Foto’s :  @henkplas           Video : Dejan Jeremic

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd