Intercity ontspoord bij treinstation Hilversum Centraal

Date:

Share post:

Hilversum – Een trein van de NS is bij het station Hilversum Centraal rond vier uur woensdagmiddag uit de rails gelopen. De trein vertrok van Hilversum richting Naarden-Bussum. Het tweede rijtuig van de intercity is naast de rails terechtgekomen.  Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Alle reizigers in de ontspoorde intercity moesten voor een tijd in de trein blijven maar zijn inmiddels eruit. Hulpdiensten hebben de stroom van de bovenleiding er af gehaald om zo veilig te kunnen werken. Tevens is er opgeschaald naar het GRIP 1.

- Advertisement -

De NS verwacht dat de storing rond twee uur vannacht is opgelost. Reizigers moeten rekening houden met ruim 1 uur vertraging.

Foto : @IlsevRoekel

BeB7fHnCcAEx-Zn

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd