Vrouw (82) gewond na mishandeling tijdens overval Dadeltuin Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 82-jarige vrouw is woensdagochtend gewond geraakt na overval in haar woning aan de Dadeltuin. Twee jongemannen drongen de woning binnen toen het slachtoffer open deed en gingen op zoek naar geld. Toen zij dat niet konden vinden besloten de twee laffe jongens de vrouw te mishandelen om de informatie los te krijgen. Nadat zij de informatie hadden losgekregen gingen ze er ongeveer tien minuten later vandoor met een onbekend geldbedrag. Toen de thuiszorg bij de vrouw aan kwam werd de overval ontdekt. Het slachtoffer moest vervolgens naar het ziekenhuis voor behandeling van haar verwondingen.

Getuigenoproep

- Advertisement -

De politie is met man en macht aan het werk om de identiteit van deze daders te achterhalen. Op dit moment wordt gesproken met getuigen. Ook wordt gekeken of het tweetal ergens vastgelegd is op camera. De recherche wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben.

Signalementen: Het gaat om twee donker getinte mannen. Op het moment van de overval droegen zij gezichtsbedekking. Eén van hen is 1.78 lang de tweede was iets kleiner. Ze zijn ongeveer 17 jaar oud en droegen volledig zwarte kleding. Eén van hen had een opvallend metallic plaatje op borsthoogte.

Heeft u woensdagochtend rond half negen iets gezien in de omgeving van de Dadeltuin dat zou kunnen helpen bij de oplossing van deze overval? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vrouw (55) gewond na schietpartij, man (50) aangehouden in hotel Beverwaardseweg Rotterdam

Rotterdam - Zondag 3 december heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Beverwaardseweg. Hierbij is een 55-jarige vrouw...

Matroos (44) komt om het leven na val van loopplank Kesterenstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 44-jarige man uit Turkije is afgelopen nacht om het leven gekomen nadat hij vannacht van...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Drugslab in oude studentenkamer Aristotelesstraat Rotterdam

Rotterdam - Een zoemend geluid en een anonieme tip deden samen vermoeden dat er in een studentenpand aan...