Ontruiming na rook in Erasmus Universiteit door kortsluiting Burgemeester Oudlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer kreeg donderdag aan het eind van de avond een melding van mogelijk brand in het schoolgebouw van de Erasmus Universiteit aan de Burgemeester Oudlaan. Ter plaatse werd er inderdaad rook geconstateerd die afkomstig bleek uit de meterkast. Er was echter geen sprake van brand maar van kortsluiting. De brandweer ontruimde het pand uit voorzorg.

De brandweer voerde met de bemanning van twee tankautospuiten een onderzoek uit waar de kortsluiting vandaan kwam. Ten tijde van het incident waren er ongeveer honderd mensen aanwezig in het pand. Zij konden na de werkzaamheden weer terug naar binnen. De kortsluiting ontstond door vocht wat bij de meterkast kwam.

- Advertisement -

Nadat de brandweer terug was gekeerd kwam er opnieuw rook uit de meterkast. De brandweer besloot hierop de ruimte zonder stroom te zetten.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

TolhuisenFoto&Video_3 TolhuisenFoto&Video_1

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd