Gezinsdrama in Amersfoortse woning aan het Noorderlicht

Date:

Share post:

Amersfoort – De politie heeft in een Amersfoortse woning het lichaam aangetroffen van een overleden 11-jarige jongen. Een tweede slachtoffer, een gewonde 47-jarige vrouw, werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie kreeg vrijdagmiddag rond half vijf de melding dat er iets was gebeurd in de woning. Bij aankomst bleek de jongen al te zijn overleden.

De politie is inmiddels een grootschalig onderzoek gestart in de woning. De brandweer kwam ter plaatse om de vrouw uit de woning te halen. De vrouw werd na stabilisatie door het ambulancepersoneel onder begeleiding van de politie met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Buren hebben tegenover RTV Utrecht gemeld dat er een gezin met kinderen woonde. Het is niet bekend of de vader thuis was ten tijde van het incident. De politie wil in belang van het onderzoek geen verdere mededelingen doen over de zaak.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd