Patiënt in ambulance kreeg beroerte door ongeval Wippolderlaan Wateringen

Date:

Share post:

Wateringen – Het slachtoffer dat achterin de ambulance lag heeft door de crash een beroerte gekregen. Het slachtoffer was vanuit Nootdorp met spoed onderweg naar het ziekenhuis in Den Haag nadat hij een hartaanval had gekregen. De ambulance passeerde met spoed inclusief zwaailicht en sirene een kruising op de Wippolderlaan toen deze werd geschept door een auto en diens 76-jarige bestuurster. De vrouw had de ambulance niet opgemerkt en reed recht op de ambulance af waarna deze door de klap kantelde.

Door het ongeval raakte ook de verpleegkundige gewond die vervolgens naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De chauffeur kwam met de schrik vrij. Ook het slachtoffer werd met een andere ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. De politie zal kijken naar de rijgeschiktheid van de vrouw. Volgens getuigen zou de ambulance door rood gereden zijn.

- Advertisement -

Foto : Henk van de Plas

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

  1. Volgens getuige reed de ambulance door rood???? Wat een idioten. De ambulance had spoedrit en reed met zwaailicht en sirene dan moet dat hoor.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd