Man (50) neergeschoten tijdens overval De Mussetstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagavond omstreeks half acht is een 50-jarige man gewond geraakt na een overval in De Mussetstraat. Direct na de overval ging de politie met diverse eenheden ter plaatse. Bij de overval raakte het slachtoffer gewond nadat hij in zijn been werd geschoten door de overvaller.

Naast een ambulance werd ook een Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Het Mobiel Medisch Team bleek niet noodzakelijk. In de eerste instantie was het niet duidelijk of de dader zich nog in de woning bevondt, mede hierom deed een arrestatieteam een inval in de woning.

- Advertisement -

In de woning bleek niemand weer te zijn, de dader zou zijn vertrokken richting de Pascalweg. Niet bekend is of er iets is buitgemaakt tijdens de overval. Tijdens de overval droeg de overvaller een zwarte jas en een lichte broek, tevens droeg hij een rugzak bij zich. Het slachtoffer raakte niet levensbedreigend gewond.

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -

Gerelateerd